Rendészeti konferenciabeszámoló a Rendészet–Tudomány–Aktualitások témaköreiben - Horváth-Bacsó, Bernadett (Magyar Rendészet, 2024)
A tanulmány „A VI. Rendészet–Tudomány–Aktualitások. A rendészettudomány a fiatal kutatók szemével 2024” tudományos konferencia előadásait foglalja magában. 2024. április 25-éna Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szervezte meg az eseményt a Doktoranduszok Országos Szövetsége Rendészettudományi Osztálya az egyetemi Doktorandusz Önkormányzat együttműködésével. Az immáron hatodik alkalommal megrendezett konferencia főbb témakörei közé tartozott a határigazgatás, az igazgatásrendészet, a bűnügy, a kibervédelem, a kriminológia, a közbiztonság, a kriminalisztika, illetve a rendészetelmélet és -történet is. A doktorandusz hallgatók, az oktatók és a kutatók rendészettudományon belüli témákon keresztül bemutatták magyar, angol vagy német nyelven a kutatásaikat, és beszámolhattak az eddigi tapasztalataikról és eredményeikről.