Nemzetközi rendészeti konferenciabeszámoló a rendészettudomány határtudományai témaköreiben - Bacsó, Bernadett (Magyar Rendészet, 2024)
A tanulmány A rendészettudomány határtudományai nemzetközi konferencia előadásait foglalja össze tömören. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen megszervezett esemény csatlakozott a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozathoz. A konferencia főbb témakörei, mint a bűnügy, a határigazgatás, az igazgatásrendészet, a kriminológia, a kriminalisztika, a kibervédelem, a közbiztonság, a nemzetközi rendészet, a rendészetelmélet és -történet alkalmat adnak arra, hogy a doktoranduszok, a kutatók és az oktatók a rendészettudományon belüli témákon keresztül bemutassák a kutatásaikat és beszámolhassanak a tapasztalataikról.