A Közigazgatás és rendészet című konferenciáról - Balla, Zoltán (Magyar Rendészet, 2023)
2023. március 24-én a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Igazgatásrendészeti és Nemzetközi Rendészeti Tanszéke a Magyar Rendészettudományi Társasággal közösen konferenciát rendezett Közigazgatás és rendészet címmel. A Magyar Rendészet az alábbiakban adja közre az elhangzott referátumokat. A megnyitót dr. Balla Zoltán tartotta.