„A szerhasználók útja”: 2022. június 21. Drogkutató Intézet, Lónyay–Hatvany-villa, Aranybástya terem - Lippai, Zsolt; Erdős, Ákos (Magyar Rendészet, 2022)
Konferencia beszámoló. 2022. június 21. Drogkutató Intézet, Lónyai-Hatvany villa, Aranybástya terem. „A szerhasználók útja”