Windt Szandra: A láthatatlan emberek – Az emberkereskedelem jelensége Magyarországon - Tamási, Erzsébet (Magyar Rendészet, 2022)
Windt Szandra: A láthatatlan emberek. Az emberkereskedelem jelensége Magyarországon. OKRI, 2021, 236 o.