A Sokszínű Kar III. Konferencia tudományos előadásai dióhéjban - Ürmösné Simon, Gabriella; Kovács, Éva; Kudar, Mariann (Magyar Rendészet, 2022)
A beszámoló dióhéjban foglalja össze az egész napot felölelő Sokszínű Kar III. Konferenciának eseményeit, amelynek előadói számos tudományterület képviseletében színvonalas előadásaikkal emelték a rendezvény fényét. Az Idegennyelvi és Szaknyelvi Lektorátus által évenként megszervezett esemény abban unikális, hogy a Rendészettudományi Kar oktatóinak ad helyet a bemutatkozásra. A kezdeményezés segítségével oktatók, doktoranduszok, kutatók és tanárok mutathatják be jelen eredményeiket, valamint az oktatásban bevált innovatív kezdeményezéseiket és tapasztalataikat. Évről évre a visszatérő előadók új témákkal színesítik a rendezvényt, amelyben a magánbiztonság, a rendészettudomány, a kiképzés és a bölcsészettudomány területe is helyet kap.