A magyar elhárítás fejlődése: Recenzió Drusza Tamás (szerk.) Tanulmányok a katonai és polgári nemzetbiztonsági elhárítás múltjáról, jelenéről, jövőjéről című művéről - Mezei, József (Magyar Rendészet, 2022)
Recenzió.