A Belügyi Szemle Tájékoztatójában a médiával kapcsolatban megjelent anyagok (1963–1972) - Deák, József (Magyar Rendészet, 2014)
A média már születése pillanatában jelentős befolyást gyakorolt a bűnözés terjedésére, megelőzésére, visszaszorítására, egy sor új lehetőséget és veszélyt hozva magával. Vajon tanultunk-e a fél évszázada feltárt tapasztalatokból?