Kézírás és digitalizáció - Vigh, András (Magyar Rendészet, 2015)
Mindannyian észlelhetjük, hogy a kézírás korábban betöltött szerepe átalakulóban van. Egyre nagyobb teret nyernek a számítástechnikai úton előállított iratok, az internetes ügyintézés bekerült mindennapjainkba. Egyre kevesebbet írunk kézzel, egyre többet nyomkodjuk a billentyűket. A kézírás és a digitális világ kapcsolatát, aktuális kérdéseit szeretném bemutatni a cikkben felvetett gondolatok kifejtésével, kitérve a számítástechnika segítségével feldolgozott kézírások személyhez köthetőségének lehetőségeire és azok kriminalisztikához kapcsolódó problémakörére.