A büntetőjogra vonatkozó alkotmányos garanciák és a szabálysértési jog - Hollán, Miklós (Magyar Rendészet, 2016)
A tanulmány a magyar Alkotmánybíróság régebbi és jelenlegi gyakorlatát tekinti át annak megválaszolása végett, hogy mennyiben alkalmazandók a büntetőjogra korlátozódó alkotmányos garanciák a szabálysértési jogra. Elsősorban azt vizsgálja, hogy a testület megkülönböztetést tesz-e a szabálysértések egyes fajtái, illetve a büntetőjogi vonatkozású alkotmányos garanciák között.