Vezetői stílusok a hivatásos állomány szemével: autokrata - Kovács, István (Magyar Rendészet, 2019)
A tanulmányban részleteiben elemzem Lewin egy vezetési stílusát (autokrata), majd azt egy a 2018. évben végzett „survey” felmérés eredményeivel vetem össze. A kutatás során a forráskritika, az analízis és szintézis dialektikus egysége mellett kvantitatív eszközöket is felvonultató statisztikai számítások elvégzésére volt lehetőségem, amely a korrelációs együttható, azaz a hatásfoknagyság mérésére is kiterjedt.