Az imázs, az arculat és a kommunikáció szerepe a rendőrségnél - Kész-Varga, Mónika; Pokrócos, György (Magyar Rendészet, 2018)
Írásunkban azt szeretnénk bemutatni, hogy egy szervezet működésének mennyire fontos része az a benyomás, amelyet a kívülállók körében kialakít magáról. A rendőrség, Magyarország legnagyobb közigazgatási szervezeteként minden ember számára ismert. Azok a tulajdonságai és jellemzői mindenképpen, amelyekkel az emberek naponta találkoznak. A rendőri jelleggel ellátott szolgálati járművek, az egyenruha, a weboldal, a közösségi média, a mikroblog vagy akár a napi médiaszereplés is. A rendőrség arculata, imázsa és kommunikációja jól felépített, tudatos tevékenység eredménye.