Reintegrációt segítő tevékenységek a Nemzeti Bűnmegelőzési Stratégia tükrében a büntetés-végrehajtás területén - Bolgár, Judit (Magyar Rendészet, 2018)
A tanulmány a Nemzeti Bűnmegelőzési Stratégiáról (2003—2013) szóló Kormányhatározatban foglaltak alapján kívánja bemutatni azokat a cselekvési programokat, pályázati eredménytermékeket, hazai konferenciákon elhangzott ismertetőket, és egyéb, cselekvési programot bemutató dokumentumokat, amelyek az eredményes reintegrációt hivatottak elősegíteni. Ezek kapcsán felvet néhány olyan kérdést, amelyet érdemes lehet az eredményesség értékelése szempontjából a későbbiekben figyelembe venni.