Közigazgatás – a rendészeti igazgatás és a tudományok - Finszter, Géza (Magyar Rendészet, 2023)
A rendészeti igazgatás része a közigazgatásnak, és ha igen, akkor miért nem? A komolytalan kérdésre komoly válasz csak a tudományok segítségével adható.