Sport és tudomány – ez aztán a teljesítmény! Recenzió Mácsár Gábor Magyar Rendőr Sportalmanach című könyvéről - Molnár, Katalin (Magyar Rendészet, 2022)
A recenzió Mácsár Gábornak a 100 éves magyar rendőrség sportsikereit tartalmazó, Magyar Rendőr Sportalmanach című könyvéről szól.