Recenzió Mezei Kitti A kiberbűnözés aktuális kihívásai a büntetőjogban című könyvéről - Gyaraki, Réka (Magyar Rendészet, 2022)
A tanulmány röviden bemutatja Mezei Kitti új, hiánypótló könyvét a kiberbűnözés kihívásairól.