Janza Frigyes ny. rendőr vezérőrnagy 2021. november 19-én, az NKE RTK Kari napon elmondott ünnepi beszéde - Németh, Zsolt (Magyar Rendészet, 2022)
Dr. Janza Frigyes ny. rendőr vezérőrnagy 2021. november 19-én, az NKE RTK Kari napon elmondott ünnepi beszéde