A kriminalisztika jövője. Konferenciabeszámoló - Horváth, Orsolya (Magyar Rendészet, 2014)
A beszámoló a Magyar Rendészettudományi Társaság Kriminalisztika jövője munkacsoportja által szervezett kerekasztal-megbeszélésen elhangzottakat tartalmazza. A konferencia előadói és hozzászólói hasznos gondolatokat fogalmaztak meg ezen interdiszciplináris tudományterület jelenéről és jövőbeni fejlesztési lehetőségeiről.