Tersánszky J. Jenő – Grecsó Krisztián: „Cigányok”. Találkozás a rendőrökkel a Katona József Színházban - Sulyok, Judit (Magyar Rendészet, 2014)
A színház feladata, hogy tükröt tartson a világnak, hogy önmagunkra és életünkre ismerjünk, és elgondolkodjunk, helyesen élünk-e. A rendőrtiszthallgatók és oktatóik a cigányok ellen elkövetett gyilkosságsorozattal és annak vizsgálatával foglalkozó színdarabot nézték meg, és utána beszélgettek az alkotókkal: az író, a rendező és a színészek, valamint a rendőrök találkozása a résztvevők számára jó alkalom volt a kérdéskör érzékenyítésére.