A szabálysértési jog és a büntetőjog kapcsolata Papp László munkássága tükrében - Hollán, Miklós (Magyar Rendészet, 2016)
A tanulmány áttekinti a szabálysértési jog és a büntetőjog kapcsolatát a szerző mestere, Papp László munkássága tükrében. Ennek során kitér a két jogág kapcsolatát meghatározó alapfogalmakra, illetve a legfontosabb anyagi jogi és eljárási kérdésekre.