Anglia és Wales hivatásos rendőri állományának kiválasztási eljárása és annak összevetése a hazai követelményekkel - Mogyoródi, Gergely (Magyar Rendészet, 2016)
A publikáció Anglia és Wales hivatásos rendőri állományának alkalmassági követelményeiről és a felvételi eljárás rendszeréről szól. A cikk elkészítéséhez szükséges adatokat az interneten közzétett tájékoztatókon keresztül kutattam fel. A leírás segítséget nyújt a hazai rendszerrel történő összevetéshez és az egyes elemek alkalmazásának megfontoláshoz.