Polgári válságkezelő műveletek információs támogatása - Dely, Péter (Magyar Rendészet, 2017)
A tanulmány a polgári válságkezelő műveletekkel, és azok információkkal történő támogatásával foglalkozik. Számba veszi az információs műveletek típusait, és azok lehetséges alkalmazását a polgári válságkezelésben. Kiemelten kezeli a hazai bázisról származó, és oda érkező információk lehetőségeit és jelentőségét. A polgári válságkezelésben érintett szervezetekkel, és a műveletekben részt vett személyekkel történt személyes interjúk alapján mutatja be a jelenlegi valós állapotot, és tesz javaslatokat a lehetséges fejlesztési irányra.