TC Team Consult – Gondolatok a rendőrség modernizációjáról - Bezerédi, Imre (Magyar Rendészet, 2018)
Mint ahogyan a piac változik, úgy a vállalkozásoknak is változniuk kell, a menedzsercégek egyik fő feladata ezen változások során a vállalkozások átsegítése az eléjük gördülő akadályokon. Ezt ismerte fel az „Antall-kormány”, amely azzal, hogy Horváth Balázs belügyminiszter meghívta a TC Team Consult holland székhelyű szervezettannal foglalkozó céget a magyar rendőrség átvilágítására, hitelesítette törekvési szándékát a rendőrség modernizálására. A rendőrségi vezetés és az önkormányzatok is felismerték a változás szükségességét, azonban a hatalmon lévő kormányzat fontosnak tartotta a rendőrség centrális, nagy erejű bevethetőségének (karhatalmista szerepkörének) megtartását.