Recenzió dr. Nyeste Péter A bűnüldözési célú titkos információgyűjtés története, rendszerspecifikus sajátosságai, szektorális elvei című doktori (PhD) értekezéséről - Bálint, Tamás (Magyar Rendészet, 2025)