Sokszínű Kar Konferencia VI. – Szemelvények a Rendészettudományi Kar oktatóinak interdiszciplináris előadásaiból - Ürmösné Simon, Gabriella; Kovács, Éva; Kudar, Mariann (Magyar Rendészet, 2025)
A tanulmány a Sokszínű Kar interdiszciplináris konferenciasorozat hatodik rendezvénye előadásainak szemelvényeit mutatja be dióhéjban. A konferencia olyan diszciplínákat és témaköröket sorakoztatott fel, mint a kriminalisztika, kriminológia, kiberbűnözés, helyszínelés, kábítószerek, rendészettudomány és a jog, bölcsészet és társadalomtudomány, magánbiztonság, kvantumtechnológia, sport és kiképzés a rendészettudomány területén: intézkedéstaktika; fizikai alkalmassági; szolgálati kutyák, idegennyelv-oktatás, nyelvtudomány, nyelvészet, kommunikáció, tálentumföldrajz, jó gyakorlatok az oktatásban, innovatív módszerek a rendészeti felsőoktatásban, a vallás szerepe, valamint hallgatói felmérések és vizsgálatok.