Ágens objektivitás az ellenőrzés rendszerében: – A büntetés-végrehajtási tudomány dualitása - Hezam, Leila Melinda (Magyar Rendészet, 2024)
Recenzió Lukács Krisztina A szabadságvesztés végrehajtásának egyes független ellenőrzési formái című könyvéről