Kovács Tamás: A Honvédelmi Minisztérium „T” szervének létrejötte és működése: Avagy elhárítás és kémkedés az I. világháború végétől a bethleni konszolidációig - Lippai, Zsolt (Magyar Rendészet, 2022)
Könyvismertetés. Kovács Tamás: A Honvédelmi Minisztérium „T” szervének létrejötte és működése. Avagy elhárítás és kémkedés az I. világháború végétől a bethleni konszolidációig Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Közigazgatási Továbbképzési Intézet, 2020