A BRFK 140 éve és a társadalmi felelősségvállalás: Interjú Terdik Tamás r. vezérőrnaggyal, Budapest rendőrfőkapitányával - Németh, Zsolt (Magyar Rendészet, 2022)
A BRFK 140 éve és a társadalmi felelősségvállalás, interjú Terdik Tamás r. vezérőrnaggyal, Budapest rendőrfőkapitányával