1991–2021 Polgárőr Almanach: Könyvismertetés - Lippai, Zsolt; Kardos, Pál (Magyar Rendészet, 2022)
Könyvismertetés 1991–2021 Polgárőr Almanach Az Országos Polgárőr Szövetség kiadványa, Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft., 2021