Kozáry Andrea nekrológ - Korinek, Lászó (Magyar Rendészet, 2021)
Életének hatvanhetedik évében elhunyt Prof. Dr. Kozáry Andrea, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának egyetemi tanára, a Magyar Rendészettudományi Társaság egyik alapítója, a Magyar Tudományos Akadémia Rendészeti Albizottságának tagja, a hazai rendészettudományi kutatások meghatározó személyisége.