Ausztria 2019. évi rendőrségi bűnügyi statisztikája - Fórizs, Sándor (Magyar Rendészet, 2021)
A szerző publikációjában az osztrák rendőrség 2019. évi bűnügyi statisztikája legfontosabb adatait ismerteti, bemutatja annak szerkezetét. Külön kitér a külföldiek által elkövetett bűncselekményekre, illetve a bűnügyi helyzet változásának tendenciáira. Az olvasó fontos adatokat ismerhet meg a rendőrség felépítésével és működésével, az elmúlt időszakban foganatosított új intézkedésekkel kapcsolatban.