Egy vizsga margójára - Nyilasi, Tibor; Vigh, András (Magyar Rendészet, 2015)
A nappali és a levelező szakos hallgatók számára a 2014—15-ös tanév tavaszi félévében került sor a Krimináltechnika 1. tantárgy oktatására. A tematika és az oktatók ugyanazok voltak mindkét esetben, a nappalisok azonban jelentősen magasabb óraszámban hallgatták az ismereteket. Ennek ellenére a kollokviumi vizsga során a levelezős hallgatók sokkal jobban teljesítettek. Ez a jelenség számos kérdést vet fel — ezek megválaszolása érdekében szeretnénk kollégáinkkal is megosztani a tapasztaltakat.