Új típusú kihallgatástaktikai módszerek - Girhiny, Kornél (Magyar Rendészet, 2015)
Az élet változásaival párhuzamban a magyar rendőrség is folyamatosan változik. A nyomozások lefolytatásánál új tendenciákat és új típusú törekvéseket is felfedezhetünk, egy-egy feladatot gyakran többféleképpen is megoldhatunk. A tanulmány elkészítésének fő célja az volt, hogy megvizsgáljunk egy olyan, eddig kevéssé ismert módszert, amelyet a gyakorlati munka hívott életre. A kriminalisztikai szempontú vizsgálat során a gyakorlat tekintetében a kritikai észrevételek mellett sikerült pozitívumokat is felfedeznem.