A prostituált bűnelkövető vagy áldozat? - Nagy, Zita (Magyar Rendészet, 2015)
A tanulmány a prostitúció jelenségét társadalmi, gazdasági és jogi perspektívából vizsgálja, a hazai szabályozási rendszer ismertetésén keresztül, kritikai megfontolásokra rámutatva, az áldozat és a bűnelkövető szerepkörének tisztázásával.