A rendvédelmi szervek kábítószerkínálat-csökkentésben betöltött szerepe, feladata - Sivadó, Máté (Magyar Rendészet, 2017)
A publikáció a kábítószerkínálat-csökkentés stratégiáját mutatja be. A rendőrség feladatait, ezen belül a kábítószer-rendészeti tevékenységet és a határrendészeti munkát. Ezt követően elemzem a vámhatósági feladatokat.