A rendőrök kiválasztásának hatékonysága - Mogyoródi, Gergely (Magyar Rendészet, 2018)
A publikáció a bemeneti követelmények szerepével mint a rendőrség hatékonyságának egyik aspektusával foglalkozik. A vonatkozó szakanyagokon keresztül feltárja és elemzi az összefüggéseket. A cikk emellett kitér a hazai rendszerben jelenleg alkalmazott módszerek hatékonyságának aggályaira, valamint megoldási javaslatként a külföldi rendőrségek által alkalmazott eljárásokra.