Vári Vince: A bűnözéskontroll hatékonyságának problematikája: – recenzió - Mátyás, Szabolcs (Magyar Rendészet, 2024)
Vári Vince (2022): A bűnözéskontroll hatékonyságának problematikája. Chisinau: Globe Edit.