A Sokszínű Kar konferencia IV. előadásai - Ürmösné Simon, Gabriella; Kovács, Éva; Kudar, Mariann (Magyar Rendészet, 2023)
A tanulmány a Sokszínű Kar multidiszciplináris konferenciasorozat negyedik rendezvényének a prezentációit mutatja be kivonatolt módon. A konferencián olyan témakörök kaptak helyet, mint a kábítószerek, a gyermekbarát kihallgatási módszerek, a rendészeti együttműködés, a bűnügyi helyszínelés, a magánbiztonság és a sportrendezvények biztosítása, az innováció, a kritikus infrastruktúra, valamint a mesterséges intelligencia. A rendvédelmi gyakorlati képzés, a haszonélvezeti és a tulajdonjog, a szolgálati kutyák, a biometria, a Nobel-díjra jelöltek, az e-nyomozás, az interkulturális kommunikáció, a személyazonosítás, az igazságügyi írásvizsgálat, a sorozatcsalás és a helyszíni kihallgatások témái szintén a konferenciát színesítették.