Szervezetvezetési módszerek – azaz hogyan váljunk sikeres vezetővé - Kovács, Gábor (Magyar Rendészet, 2020)
A szervezetek vezetése rendkívül összetett és bonyolult folyamat, amelynek megvannak a jól bevált módszerei. A vezetés tanulható, de ahhoz, hogy valaki sikeres vezetővé váljon, megfelelő szintű általános műveltség, szakterületi tudás és szakmai ismeretkör birtoklása, az adott szakterületen eltöltött gyakorlat és végezetül, általános vezetéselméleti felkészültség szükséges. A tanulmány a témához kapcsolódó elméleti ismereteken túl hasznos gyakorlati útmutatást ad a kezdő és gyakorló vezetők számára ahhoz, hogy az általuk vezetett szervezet sikeres legyen, ezáltal ők maguk sikeres vezetővé váljanak.