Búcsúzás Prof. Dr. Ruzsonyi Péter bv. dandártábornoktól - Cséri, Zoltán; Blaskó , Béla (Magyar Rendészet, 2022)
A Magyar Rendészet szerkesztőbizottsága és szerkesztősége fájdalomtól megtört szívvel búcsúzik Prof. Dr. Ruzsonyi Péter bv. dandártábornok prodékán úrtól, szerkesztőbizottságunk korábbi elnökétől. Elhunyt munkatársunk, barátunk emléke előtt tisztelegve, változtatás nélkül közöljük egyetemünk és a Büntetés-végrehajtási Szervezet nevében, végső nyugalomra helyezésekor elhangzott búcsúbeszédeket.