Mindannyian vétkeztek, és híjával vannak Isten dicsőségének…: Rezenció: Tihanyi Miklós: Bűn – Hit – Szabadulás című könyvéről A vallás szerepe a büntetés-végrehajtásban - Sárik, Eszter (Magyar Rendészet, 2022)
A tanulmány Tihanyi Miklós: Bűn-Hit-Szabadulás című monográfiáról készült recenzió. Tihanyi könyve alaposan és mélyrehatóan elemzi a börtönlelkészi szolgálat és a börtönmissziók tevékenységét, részletesen ismertetve az APAC-rendszer külföldi és hazai sajátosságait. A recenzió felhívja a figyelmet a munka teológiai és kriminológiai értékeire, egyszersmind a szerző kiemelkedő etikai cizelláltságára. Az elemzés célja, hogy felhívja a figyelmet Tihanyi könyvére, egyszersmind a vallási nevelésben rejlő lehetőségekre a fogvatartottak körében is.