Paradigmaváltás a Rendőrtiszti Főiskolán - Sárkány, István (Magyar Rendészet, 2021)
A gazdasági megszorító intézkedések lehetséges következményeinek elhárítása érdekében a Rendőrtiszti Főiskola kilépett az oktatási piacra. A rendészeti vezető mesterszak elindításával minőségileg szélesítettük az oktatási palettát. Törvény alapján a főiskola a 2012- ben létrejött Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi kara lett.