Barabás A. Tünde (szerk.): Alkalmazott kriminológia - Szabó, László András (Magyar Rendészet, 2021)
Hiánypótló mű jelent meg a rendészettudomány területén Alkalmazott kriminológia címmel, a könyv újszerűségét a kriminológia tudományának a mindennapi használatára történő áttranszformálása adja, mintegy a művészi kreativitás eszközével, így alkotva a könyvszagú tudományból egy friss prêt-à-porter „kész viselet” utcai hordásra alkalmas, a hétköznapokban is hasznos diszciplínát.