Az MH370-es maláj repülőgép eltűnése: Kriminalisztikai és légi biztonsági megfontolások - Fenyvesi, Csaba (Magyar Rendészet, 2014)
A maláj MH370-es utasszállító repülőgép 2014. március 8-i rejtélyes eltűnése elemezhető mind kriminalisztikai, mind légtérbiztonsági szempontból. A tanulmány megvizsgálja a rendkívüli esetet a kriminalisztika alapkérdéseinek, alapelveinek, nemzetközi tendenciáinak tükrében. Felállítja a lehetséges verziókat, elemzi azokat, s egyúttal a szerző saját verzióját alátámasztó érveket is felsorakoztatja. Végül az esetből levonható légi biztonsági tanulságokat is megfogalmazza a hasonló események megelőzése, elkerülése érdekében.