Kiberterrorizmus. A terrorizmus új arca - Pataki, Márta; Kelemen, Roland (Magyar Rendészet, 2014)
A szerzők munkájukban bemutatják a kiberterrorizmus eszközcselekményének jogi szabályozását. Csoportosítják az elkövetők körét, hiszen az általánosan használt „hacker” kategóriájánál jóval árnyaltabb kép alakítható ki, figyelembe véve, hogy mekkora tudású és milyen szándékú kiberszakember képes megvalósítani ilyen cselekményt. Ezt követően pedig a kiberterroristák által használt eszközöket vázolják fel – az eszközök köre nem taxatív, mivel ezen terület gyorsan változik, új eszközök jelennek meg, és régiek válnak elavulttá.