A kriminalisztika tendenciái — Fenyvesi Csaba monográfiája - Gárdonyi, Gergely (Magyar Rendészet, 2015)
Jelen recenzió Fenyvesi Csaba egyedülálló monográfiáját mutatja be, amelyben a szerző feldolgozza a kriminalisztika fogalmát, történetét, jövőjét, és ismerteti az általa megalkotott „kriminalisztika piramisát”. Mindezt olyan új nézőpontból és innovatív módon teszi, ahogy eddig azt az érdeklődők magyar nyelven még nem olvashatták. A közel nyolcszáz tételes értékes hazai és nemzetközi hivatkozás pedig színvonalassá teszi a művet.