A World Café rendészeti alkalmazásának kezdeti tapasztalatai - Gaál, Gyula; Molnár, Katalin (Magyar Rendészet, 2015)
A tanulmány egy innovatív közösségfejlesztési módszer rendészeti alkalmazásának kezdeti tapasztalatait mutatja be, amelynek deklarált célja a biztonságosabb, élhetőbb közösségek kialakítása.