A valószínűségi szakvélemények hibái és azok következményei a bűnügyekben - Orbán, József (Magyar Rendészet, 2016)
A valószínűségi szakvélemények hibáiból tanulva csökkenthetők az ilyen jellegű justizmordok. A bemutatott esettanulmányokon keresztül (madridi vonatrobbantás és angol bölcsőhalál) láthatóvá válnak a hibák forrásai, s ezáltal az elkerülési lehetőségek is. A legfontosabb hibaelkerülési elemként a tanulmány a holisztikus szakvélemény-szabályozás fontosságát, s azon belül a validálást emeli ki.