A Közép- és Közel-Kelet felőli illegális migráció elemzése, értékelése - Szép, Ferenc (Magyar Rendészet, 2018)
A jelen publikációmban a Közel- és Közép-Kelet illegális migrációit szeretném megismertetni az olvasóval. Ezen belül is a közel- és közép-keleti tömegek helyzetével, körülményeivel és a főbb migrációs útvonalakkal foglalkozom.