Az interjú és a kérdőív alkalmazásának gyakorlati tapasztalatai nemzetközi közegben - Mogyoródi, Gergely (Magyar Rendészet, 2018)
A publikáció két kutatási módszer, az interjú és a kérdőív nemzetközi rendőri közegben történt alkalmazásával kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokat mutatja be. Ennek során kitér az irodalmi ajánlásoktól eltérő egyedi sajátosságokra, valamint lehetőségeket fogalmaz meg a hasonló kutatásokat folytatók számára.